Ved mindre end 4 tilmeldte i en kategori, slås passende kategorier sammen.

 

Det er muligt at stille op i én kategori samt én tillægskategori (afvikles kun på fullsize) + wakeskate.

Det er ikke tilladt at lave airtricks på nogle af Waketourens 2.0 stops.

På fullsize vil det dog være tilladt i hhv. U19 og Unlimited.

U15 Youngsters (f. 2004 el. senere). Her er piger og drenge samlet i én kategori. Såfremt der ikke er nok tilmeldte til at åbne kategorien, vil de tilmeldte blive rykket til hhv. U19 Girls ell. Boys.

U19 Girls (f. 2000 el. senere). Såfremt der ikke er nok tilmeldte til at åbne kategorien, vil de tilmeldte blive rykket til enten Amateurs eller Open Ladies efter eget valg.

U19 Boys (f. 2000 el. senere). Såfremt der ikke er nok tilmeldte til at åbne kategorien, vil de tilmeldte blive rykket til enten Amateurs eller Open Men efter eget valg.

Limited (ingen aldersrestriktion). Her er piger og drenge samlet i én kategori. Der er ingen restriktioner på rails, men på kickers er det max. tilladt at lave enkelt flips samt frontside 180 graders rotationer.

Open Ladies (ingen aldersrestriktion). Såfremt der ikke er nok tilmeldte til kategorien vil først Masters og dernæst U19 Girls blive tilkoblet.

Open Men (ingen aldersrestriktion). Såfremt der ikke er nok tilmeldte til kategorien vil først Masters og dernæst U19 Boys blive tilkoblet.

Masters (f. 1988 el. tidligere). Her er piger og drenge samlet i én kategori. Såfremt der ikke er nok tilmeldte til at åbne kategorien, vil de tilmeldte blive rykket til hhv. Open Ladies og Open Men.

Wakeskate (ingen aldersrestriktion). Her er piger og drenge samlet i én kategori. Det er muligt at stille op i wakeskate som en ekstrakategori foruden ens valgte wakeboard kategori. 

Tillægskategorier:

I forbindelse med integrationen af fullsize kabler på Waketouren, har vi besluttet at åbne to tillægskategorier, hvor det er tilladt at lave airtricks.

Unlimited Ladies (ingen aldersrestriktion). Det er tilladt både at stille op i denne kategori samt den kategori du stiller op i på 2.0. Placeringer fra denne kategori tæller IKKE med på den samlede Waketour stilling.

Unlimited Men (ingen aldersrestriktion). Det er tilladt både at stille op i denne kategori samt den kategori du stiller op i på 2.0. Placeringer fra denne kategori tæller IKKE med på den samlede Waketour stilling.

Tilmelding finder sted her: https://www.emailmeform.com/builder/form/WcImdQ166q4017d06

NB! Man skal være medlem af en klub under DVWF for at kunne deltage til Waketouren.

Copyright © Danish Waketour 2019 cvr. nr. 38805177

Contact us danishwaketour@outlook.dk