I år 2011 mødte Robin, Stephanie og Anja hinanden til et Waketour stop i Herning. Men da wakeboarding bag båd begyndte at dø, stoppede den daværende Waketour. Robin, Stephanie og Anja mødte hinanden igen over vinteren i år 2013 i Thailand. Året efter mødes de igen hinanden i Thailand, hvor Anja havde sin kæreste Pelle med. Et år mere gik, og de besluttede sig for, at sådan skulle det ikke fortsætte. Derfor satte de sig sammen vinteren 2015. Her besluttede de sig for at genoptage den gode gamle Waketour. I Danmark var der dukket mange system 2.0 parker op, hvilket gav dem gode muligheder. I samarbejde fik de opstartet Danish Waketour med 3 stops over sommeren. Dette blev gjort i samarbejde med Dansk Vandski og Wakeboard forbundet samt gode sponsorer. Danish Waketour havde sin første tour sommer 2016. Følgende stop blev besøgt: Rønbjerg Feriecenter, Aalborg og Herning. Året efter besøgte Danish Waketour Thy, Aalborg og Herning.  I år 2018 besøgte touren Thy, Aalborg og Herning. 

Danish Waketour har fra start haft formålet at give wakeboardere fra hele landet mulighed for at mødes og konkurrere mod hinanden.

Der har fra start været stor succes og vi stiler i dag fortsat på at udvikle Danish Waketour. 

Robin og Stephanie har været taknemmelige for samarbejdet med Anja og Pelle. Idag nyder og koncentrerer Anja og Pelle på deres familie - de ses stadig på sidelinjen, når Waketour besøger deres hjemmekabel i Aalborg. Robin og Stephanie arbejder fortsat på touren og har i dag fornøjelsen af at have Natascha Plesner, som har stor erfaring inden for wakeboarding, med på sidelinjen som hjælp til det sportslige.

Kærlighed til jer alle 

Danish Waketour